Publicitat
Monogràfics · 10 d'Abril de 2019. 16:18h.

Pere Navarro promociona el Congrés Mundial de Zones Franques a sud-amèrica

El delegat especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, i la directora general del CZFB, Blanca Sorigué, estan participant en el Congrés Regional del Con Sud de la World FZO, que se celebra del 9 al 10 d'abril a Buenos Aires (l'Argentina). Navarro i Sorigué estan aprofitant aquest punt de trobada de les zones franques de l'Argentina, Uruguai, Brasil, Paraguai i Colòmbia per promocionar el Congrés Mundial de Zones Franques 2019 que organitzarà el CZFB del 26 al 28 de juny a Barcelona.
 
Aquest matí, Pere Navarro ha participat com speaker en aquest congrés on ha aprofitat l'ocasió per a animar als assistents a assistir a la cita mundial de juny. Al mateix temps, el delegat especial de l'Estat en el CZFB ha donat a conèixer el cas d'èxit del 3D Factory Incubator, la primera incubadora europea d'alta tecnologia per a impressió additiva 3D que ha impulsat el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i la Fundació LEITAT.
 
El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, ha explicat que “l'experiència està sent molt positiva perquè hem parlat amb les principals zones franques del Con Sud i ens han confirmat que estaran presents en el Congrés Mundial de Zones Franques que organitzarem al juny a Barcelona i que projectarà internacionalment a la nostra ciutat”. Igualment, Navarro ha afegit que “el nostre cas d'èxit del 3D Factory Incubator ha despertat un enorme interès entre els assistents del congrés que entenen que l'evolució de la impressió 3D marcarà bona part dels processos industrials del futur i, per tant, canviarà la forma en què treballem i vivim”.
 
Per la seva part, la directora general del CZFB, Blanca Sorigué, ha explicat que “aquests dies a Buenos Aires estem tenint una intensa agenda de reunions que estan sent molt positives i que ens auguren que el Congrés Mundial de Zones Franques 2019 serà un èxit, tant d'assistència com de qualitat i importància dels temes que tractarem”. Soriguétambé ha recordat que “esperem reunir a més de 1.500 decision-makers del comerç internacional procedents de més de 70 països”.
 
El Congrés Mundial de Zones Franques 2019 se celebrarà en paral·lel amb el SIL 2019 -la Fira Líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa-, l’eDelivery Barcelona Expo & Congress -la Fira Internacional d’Entrega, Logística i Última Milla a l’eCommerce-, i l’InTrade Summit BCN. Aquest últim esdeveniment, a la seva vegada, engloba la celebració del Congrés ALACAT -el major congrés d’agents de càrrega i operadors logístics d’Amèrica Llatina-, el Congrés Internacional d’Operadors Econòmics Autoritzats (OEAs), i el MedaLogistics Summit.
 
Cal destacar que el Congrés Mundial de Zones Franques 2019 serà la primera edició que se celebrarà a Europa ja que les edicions anteriors es van celebrar a Dubai (2015, 2016 i 2018) i Cartagena d’Índies (2017). La candidatura de Barcelona, representada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, es va imposar en el seu dia a les propostes d’Egipte, Kazakhstan, Mèxic i Sèrbia.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat