Publicitat
Monogràfics · 18 de Juny de 2018. 17:49h.

Principal patrocinador de BMP 2018: Caixabank a través de Builngcenter i Servihabitat

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i el grup CaixaBank, a través de BuildingCenter i Servihabitat, han signat l'acord pel qual seran patrocinadors principals de Barcelona Meeting Point 2018, que se celebrarà del 25 al 28 d'octubre al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. Amb aquest nou conveni, el grup bancari haurà estat el patrocinador principal de les últimes 20 edicions de la Fira Immobiliària Internacional de referència que se celebra a la tardor a Barcelona.
 
En l'acte de la signatura han estat presents Jordi Nicolau, Director Territorial de Barcelona de CaixaBank; Jordi Soldevila, Conseller Delegat de BuildingCenter, Antonio Pérez, Director Executiu d'Operacions de Servihabitat, Blanca Sorigué, Directora General del CZFB i de Barcelona Meeting Point, i Antón Ferré, Secretari General del CZFB.
 
A la signatura de l'acord, Blanca Sorigué ha agraït al Grup CaixaBank el seu compromís amb BMP i "la seva aposta per la continuïtat del saló de referència de l'immobiliari que aquest any ve carregat de novetats, liderant la transformació que està experimentant el sector immobiliari fruit de les noves tecnologies i l’economia 4.0".
 
Jordi Nicolau, Director Territorial de Barcelona de CaixaBank, ha indicat que "aquest cicle actual està aportat nous actors, molt d'interès inversor, irrupció de les Proptech i un entorn que sens dubte necessita una major professionalització". A més, ha assenyalat que"gràcies en part a les noves tecnologies, ens trobem amb un consumidor final molt més exigent i informat". Ha puntualitzat que "aquest fòrum és una gran oportunitat per debatre i aprofundir en tots aquests aspectes anteriors en un entorn de proximitat i, sobretot, trobar noves oportunitats d'inversió i negoci. El Barcelona Meeting Point d'aquesta edició es presenta com un dels més interessants dels últims anys "i finalment ha conclòs que" la situació favorables del mercat immobiliari, recolzat tant per CaixaBank com pel sector financer en general, el situen com un dels factors que ha impulsat el creixement de l'economia durant els últims dos anys i amb perspectiva de prolongar-se ".

  servihabitat1.jpg

Jordi Soldevila, Conseller Delegat de BuildingCenter, ha explicat que "com a un dels principals tenidors de sòl, la matèria primera del futur, més de 1.500 habitatges d'obra nova i 5.500 habitatges en finalitzacions estem notant que la demanda s'està estenent cap a les principals capitals de província, en forma de taca d'oli, en sectors tan diversos com el residencial, industrial i logístic, el que fa que la reactivació del sector sigui molt més racional. Aquesta ramificació de la demanda, descentralitzant-se de les grans ciutats, també es deu al fet que en aquests sectors el comprador pot beneficiar d'oportunitats immobiliàries ". Soldevila ha afegit que "com cada any, el BMP ens ofereix l'oportunitat de contactar directament amb aquesta demanda".
 
Antonio Pérez, Director Executiu d'Operacions de Servihabitat, ha assenyalat que "amb la renovació de patrocini del BMP, Servihabitat manifesta de nou el seu compromís amb el saló que, edició rere edició, s'ha convertit en una cita de referència a la qual assisteixen els principals agents del mercat immobiliari ". Pérez ha volgut mostrar el paper rellevant d'aquesta fira immobiliària ja que "en un moment en què l'evolució alcista que venim registrant ens permet ser optimistes, el BMP es converteix en un punt de trobada on podem prendre el pols al moment actual del mercat residencial i analitzar les perspectives de futur ".
 
El Consorci aposta per l'habitatge assequible
El CZFB, que és un dels principals operadors públics d'habitatge de la ciutat i que compta amb habitatge programat al barri de la Marina i de les Antigues Casernes de Sant Andreu ha afegit que BMP "serà el millor aparador per debatre sobre la assequibilitat de l'habitatge, una gran ocasió per a trobar socis immobiliaris en tot tipus de projectes i el millor moment per explicar els plans que al Consorci tenim en marxa per promocionar l'habitatge social i assequible: projectes innovadors, en l'avantguarda internacional, que reflecteixen el constant compromís social del Consorci respecte dels ciutadans de Barcelona ".
 
BMP 2018 aposta per la innovació i el talent immobiliari
BMP 2018 liderarà la profunda transformació impulsada per les noves tecnologies que està revolucionant el sector immobiliari amb l'aparició de nous models de negocis, nous perfils de professionals, noves eines, noves formes de relacionar-se amb els clients, noves oportunitats ... La 22ª edició de BMP 2018, que tindrà lloc del 25 al 28 d'octubre al pavelló 8 del recinte Montjuïc-Plaça Espanya de Fira de Barcelona, ??renova la seva proposta per convertir-se en el referent internacional del sector immobiliari. En aquest sentit BMP 2018 s'ha redefinit completament, reforçant el seu caràcter internacional, apropant-lo a la ciutat de Barcelona per poder aprofitar tots els seus atractius, redissenyant el pla d'exposició per millorar l'experiència de visita de la fira, apostant per les últimes tendències i innovacions del sector, comptant amb un Symposium que reunirà els principals players internacionals, creant un ampli programa d'activitats de networking, i preocupant-se i proposant solucions socials als reptes que planteja el mercat de l'habitatge.
 
Una de les grans novetats que presentarà BMP 2018 serà la creació d'una zona d'exposició que atraurà a una sèrie de Startups seleccionades que presentaran les millors solucions i el millor talent vinculat al sector immobiliari. En aquest espai, que compta amb la col·laboració de La Salle Technova, s'organitzaran trobades privades entre grans empreses i aquestes Startups que també podran presentar els seus projectes davant d'inversors, emprenedors, empreses del sector o altres potencials partners.
 
“Trends & Innovations”, títol del Symposium Internacional de BMP
Barcelona Meeting Point 2018 compactarà la seva celebració durant 4 dies, del 25 al 28 d'octubre, centrant-se en el professional immobiliari el 25 i 26 d'octubre, i en el gran públic del 25 al 28 d'octubre. Dins del Saló Professional el Symposium Internacional de BMP tornarà a ocupar un lloc molt destacat. Sota el títol "Trends & Innovations" el Symposium Internacional de BMP reunirà en dos dies als principals players internacionals del sector immobiliari: inversors, family offices, business angels, capital risc, fons sobirans, promotors, arquitectes i agents immobiliaris. BMP serà el lloc on es debatran els temes de present i de futur del sector immobiliari nacional i internacional, per això comptarà amb els millors experts mundials que explicaran com han afrontat i solucionat els seus reptes immobiliaris, arquitectònics o urbanístics. Durant el 25 i 26 d'octubre el Symposium Internacional de BMP ens aproparà les principals tendències en innovació immobiliària amb una jornada específica sobre PropTech, posant el focus d'interès en com pensen i quins criteris tenen en compte a l'hora de prendre decisions dels directius 4.0. En el Symposium Internacional de BMP també s'acostaran projectes immobiliaris que estan escometent altres ciutats, com pot ser el cas de Sant Francesc, i que estan dirigits als millenials, un col·lectiu pel qual BMP aposta fort aquest any. Així mateix es realitzarà un symposium sobre el mercat residencial "Sector immobiliari residencial: últimes notícies i previsions".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat