Publicitat
Monogràfics · 7 d'Abril de 2020. 12:50h.

ProFuturo dóna 1.500 tablets a Catalunya per a facilitar l’aprenentatge a casa i la comunicació amb familiars des d’hospitals

El programa d’educació digital ProFuturo, impulsat per Fundación Telefónica i Fundació ‘La Caixa’, ha donat 1.500 tablets a Catalunya a famílies en situació de vulnerabilitat amb fills en edat escolar, perquè puguin seguir formant-se i aprenent des de casa, i a hospitals i residències, perquè els malalts i la gent gran ingressada en aquests centres puguin comunicar-se amb les seves famílies.

Aquestes 1.500 tablets formen part del total de 5.600 que ProFuturo té previst entregar en els pròxims dies a les administracions públiques de les diferents comunitats autònomes, Ceuta i Melilla, perquè decideixin el repartiment d’aquestes.

Les tablets donades són equipament tecnològic que ProFuturo desplega als 38 països de Llatinoamèrica, el Carib, África i Àsia on implementa el seu programa amb l’objectiu d’apropar l’educació digital de qualitat als nens i les nenes que viuen en entorns vulnerables.

Davant de la crisi sanitària i social generada per la COVID-19 a Espanya i en línia amb la seva missió d’ajudar als més desfavorits, ProFuturo vol que part d’aquest material tecnològic es quedi al país i es destini a la població més necessitada.

Línies mòbils

A més d’aquesta acció, Movistar també ha donat a Catalunya 1.820 línies mòbils mitjançant l’enviament de targetes SIM de 40 Gbs mensuals per línia, principalment a estudiants de Batxillerat i Formació Professional de Grau Mig i Grau Superior amb dificultats per a continuar la seva formació de manera telemàtica durant l’Estat d’Alarma.

És en aquests nivells educatius on els estudiants poden treure major partit a les eines que faciliten l’accés a videoconferències, material multimèdia o material interactiu perquè puguin seguir formant-se i aprenent des de casa.

Sobre ProFuturo

ProFuturo és un programa d’educació digital posat en marxa per Fundación Telefónica i Fundació ‘La Caixa’, que té com a missió reduir la bretxa educativa en el món proporcionant una educació digital de qualitat a nens i nenes en entorns vulnerables de Llatinoamèrica, el Carib, Àfrica i Àsia. El seu objectiu és proporcionar la millor educació a 13 milions de nens en entorns vulnerables el 2020 i a 25 milions el 2030.

La proposta educativa incorpora desenvolupament professional docent a través de la formació, recursos digitals i noves metodologies d’ensenyança-aprenentatge. A més, el programa té vocació d’acollir i promoure la participació d’altres empreses i institucions, i aspira a crear una gran xarxa internacional de docents que ensenyen, aprenen i comparteixen coneixements per a assolir, entre tots, una educació millor al món.

Des del seu naixement el 2016, ProFuturo ha arribat a 38 països, beneficiat a 10 milions de nens i nenes i format a més de 400.000 docents.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat