Publicitat

Avui cal fer-li un repassada a l'Albiol. I això que el cap de llista del PP em cau bé. Si jo fos Rajoy el nomenaria Ministre de Treball i Immigració. Com Corbacho al seu dia. Seria una altra cosa.

Però ha comès el gran error de tornar a la política de blocs. Com si això fos la Guerra Freda. En efecte. Ha enviat una carta a Inés Arrimadas i Miquel Iceta on proposa "rebutjar qualsevol acord de legislatura amb forces que defensin la independència".

Noooooo. L'últim que necessita aquest país és tornar als fronts. Massa enfrontats estem ja. Al contrari cal intentar tendir ponts.

El cap de llista del PP ha proposat, en aquest sentit, un acord del Tinell però a l'inrevés. El pacte subscrit el 2003 per Maragall, Carod i Saura tenia un paràgraf que establia "cap acord de governabilitat amb el PP a la Generalitat i l'Estat".

Sóc contrari als cordons santiaris. En política són un greu error. De fet, a e-notícies, vam seguir tractant al PP com qualsevol altre partit parlamentari. Algun digust ens va donar.

Però Xavier García Albiol, que en aquella època ni tan sols era diputat al Parlament, segurament no se’n recorda del pacte del Tinell. Si dividim el país en blocs això pot ser ingovernable. Si hipotèticament el PP necessités els vots del PDECAT o d'Esquerra per governar un ajuntament què faria? Els electors mereixen que els seus governants es posin d'acord més enllà de les seves ideologies.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Mefisto, BARCELONA, 18/11/2017 - 20:11


EL CANALLA DE MAS HIZO CONSTAR EN UN ACTA NOTARIAL QUE NUNCA PACTARÍA CON EL PP. RIDÍCULO. ¿LO CRITICASTE, CALVO?
LO IMPORTANTE NO ES HACER UN FRENTE, SINO ACTUAR COMO UN FRENTE A LA HORA DE LA VERDAD.

#2 Tienes razón, Terrassa, 16/11/2017 - 13:18

Yo tb estoy en contra de este tipo de actuaciones. Dos partidos políticos pueden tener propuestas totalmente opuestas en muchas políticas, pero eso no debería ser motivo para no ponerse de acuerdo y defender unidos otros puntos en los que coinciden. Cuando hoy la noticia, pensé exactamente lo mismo: error.

#1 Tom, Barcelona, 16/11/2017 - 12:47

Todo esto es muy bonito, pero en frente están quienes están, y dialogar con ellos es muy complicado...erc y la cup, son los separatistas obtusos de siempre y el carácter pactista de la antigua convergencia hace tiempo ya que desapareció...quien queda: colau, que es menos de fiar aún que los otros...así que tender puentes??? con quién????

#1.1 Es dificil tender puntes..., Terrassa, 16/11/2017 - 13:55

... como bien dices. Pero la propuesta de Albiol es "Vamos a pactar NO tender puentes con esta gente, pq ellos están a favor de la independencia y nosotros no". Hombre, hay muchísimas cosas distintas a la independencia que nos afectan a todos. Yo lo que pido es que tiendan puentes en esas otras cosas, no que se cierren en banda POR UN ÚNICO TEMA.