Publicitat
Monogràfics · 28 de Juny de 2019. 09:27h.

Sa Majestat el Rei presideix el Sopar de la Nit de la Logística i l’entrega dels Premis SIL

Sa Majestad el Rei ha presidit La Nit de la Logística del SIL 2019 que s’ha celebrat al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) amb un gran sopar de gala a on s’han entregat els Premis SIL 2019. La Nit de la Logística del SIL ha reunit a un miler de professionals i autoritats del sector del comerç internacional, la logística i la Supply Chain. Entre les principals personalitats que han assistit cal destacar a la Ministra de Justicia, Dolores Delgado, la Secretaria d’Estat de Comerç, Xiana Méndez, el President d'Aragó -Comunitat Convidada del SIL 2019, Javier Lambán, el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Isidre Gavín, el Delegat Especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i President del SIL, Pere Navarro, la consellera d'Economia, Indústria i Ocupació d'Aragó, Marta Gastón, el President de Renfe, Isaías Táboas, el President i Conseller Delegat d'Aena, Maurici Lucena, el President de Puertos del Estado, Salvador de la Encina, el President de la World Free Zones Organization, Mohamed Alzarooni, el President d’ALACAT, Galo Molina, el President de l'Associació de Zones Franques de les Amèriques, Gustavo González, el President de l'Associació Internacional d'Operadors Econòmics Autoritzats (OEA), Duanes i Logística, Antonio Llobet, la Directora General del CZFB i del SIL, Blanca Sorigué, i Presidents, Consellers Delegats i Directors Generals de destacades empreses del sector.
 
Premis SIL 2019 als millors projectes de logística
Durant “La Nit de la Logística”, que ha estat patrocinada pel Grupo Fomento (Adif, Aena, Puertos del Estado i Renfe), ha tingut lloc la cerimònia d’entrega dels Premis SIL 2019 que aquest any han comptat amb un total de 25 candidatures finalistes. En total s’han premiat quatre categories: a l'eficiència logística i innovació tecnològica, a la digitalització de la cadena de subministrament, a la sostenibilitat logística i a l'economia circular.
 
El jurat dels Premis SIL, format pel Comitè Organitzador del Saló, ha atorgat el Premi SIL a l’eficiència logística i innovació tecnològica a Mercadona. Oriol Montanyà, Director General de Logística de Mercadona, ha rebut el Premi.
 
Per la seva part, el Premi SIL a la digitalització de la cadena de subministrament atorgat pel Comitè Organitzador del SIL ha recaigut en SEAT pel seu Projecte Supply Chain Control Tower. Aquest projecte busca millores de forma àmplia en tots els punts de la cadena de subministrament de materials per donar lloc a una logística eficient mitjançant la interconnexió i control dels intervinents en la cadena. L'objectiu principal és la millora del servei al client, podent donar resposta a la demanda de forma més àgil i amb més qualitat i millor cost, mitjançant la utilització d'eines digitals. Christian Vollmer, Vicepresident de Producció i Logística de SEAT, ha rebut el Premi.

rei1.jpg
 
El Premi SIL a la sostenibilitat logística ha estat per FORD España pel seu projecte d’Embalatge retornable per a enviaments transoceànics que permet estalviar la gestió de 200 embalatges de cartó menys cada dia, la qual cosa suposa una estimació de 44.000 embalatges anuals. Aquesta dada es tradueix en més de 400 tones de cartó deixades de consumir i reciclar, en 700 tones de fusta procedent dels pallets i en una reducció d'almenys 350 tones les emissions equivalents de CO2. Gràcies a aquest projecte s'elimina l'embalatge alternatiu de la cadena de subministrament, amb la conseqüent reducció de costos en embalatge i millora de l'impacte ambiental. El Director de Relacions Institucionals i Governamentals de FORD España, Fernando Acebrón, ha recollit el guardó.
 
Per últim, el Premio SIL a l’economia circular ha estat per CELSA GROUP per contribuir de forma destacada a la preservació del medi ambient utilitzant la tecnologia de producció d'acer més sostenible, reciclant els productes d'acer al final del seu cicle de vida, reutilitzant i valorant els subproductes de processos de fabricació que utilitzen acer com a matèria primera, fabricant productes completament reciclables i operant les seves instal·lacions de manera eficient. En 2018, més del 90% de la producció del Grup va provenir de material reciclat. L'obtenció d'acer a través de la fusió de ferralla en forns d'arc elèctrics és un dels processos de fabricació més eficients energètica i mediambientalment. Pere Otero, Chief People & Organization Officer de CELSA GROUP, ha estat l’encarregat de rebre el Premi.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat