Monogràfics · 14 de Març de 2019. 15:57h.

SIL 2019, la Fira de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d'Europa

SIL 2019 tindrà lloc del 26 al 28 de juny en el pavelló 8 del recinte Montjuïc-Plaza España de Fira de Barcelona

La 21a edició de la Fira Líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d'Europa, el SIL 2019, reforçarà un any més la seva aposta pel networking amb l'objectiu que totes les empreses que participin realitzin el major negoci i contactes possibles. El SIL 2019, que està organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i se celebrarà del 26 al 28 de juny en el palau 8 del recinte Montjuïc-Plaza España de Fira de Barcelona, sumarà sinergies amb la 3a edició d’eDelivery Barcelona Expo & Congress i l’InTrade Summit BCN, esdeveniment que reuneix el Congrés Mundial de Zones Franques, el Congrés d’ALACAT, el MedaLogistics Summit i el Congrés Internacional d'Operadors Econòmics Autoritzats.

Un APP que fomenta els contactes de qualitat

Una de les grans novetats del SIL 2019 serà el llançament d'una nova versió de la seva App a través de la qual es fomentaran els contactes de qualitat. L'APP del SIL 2019, que estarà disponible un mes abans de la fira, permetrà a totes les empreses participants contactar, mitjançant un sistema de missatgeria instantània, amb tots els assistents i speakers dels diferents congressos que se celebraran en paral·lel amb el SIL. D'aquesta manera les empreses participants podran agendar reunions durant la celebració de la Fira Líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d'Europa amb aquells assistents que considerin interessants.

Match & Meet

Igualment tots els visitants registrats disposaran d'una àrea privada a la qual podran accedir a través de la web del SIL i sol·licitar agendar reunions amb totes les empreses participants que desitgin. Els visitants del SIL també podran accedir a la funció de “Match & Meet” a través de l'App de la fira. Aquesta eina permet als visitants poder assistir al SIL 2019 amb una agenda de reunions prèviament establerta i d'aquesta manera poder aprofitar molt més el temps de visita a la fira. Cal recordar que en la passada edició del SIL es van dur a terme més de 900 reunions directes entre empreses participants i visitants gestionades a través del sistema “Match & Meet” del SIL.

International Networking Lunch

Aprofitant la celebració del Congrés Mundial de Zones Franques, el Congrés de ALACAT, el MedaLogistics Summit i el Congrés Internacional d'Operadors Econòmics Autoritzats el SIL 2019 realitzarà un International Networking Lunch els dies 26 i 27 de juny. A través d'aquest International Networking Lunch les empreses participants podran contactar amb més de 600 decisors del sector procedents d'Europa, Amèrica Llatina i el Mediterrani. Aquest Networking Internacional també està obert a tots els visitants registrats del SIL i té un cost de 60 € si es participa un dia i 100 € si es participen els 2 dies.

Círculo Logístico, l’espai per contactar amb els líders del sector

El Círculo Logístico tornarà a ser l'activitat de networking per excel·lència del SIL. Els dies 26 i 27 de juny se celebraran els Speed Datings i Networking Lunch del Círculo Logístico, on les empreses participants del SIL podran contactar amb directors de logística, Supply Chain i Operacions de destacades empreses del sector de l'alimentació, gran consum, farmacèutic, químic, hospitalari, automoció… Cal destacar que l'any passat dins del Círculo Logístico van tenir lloc més de 3.500 reunions ràpides.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat