Monogràfics · 13 de Novembre de 2020. 16:22h.

T-Systems un dels tres millors proveïdors de cloud a Espanya segons Quint

T-Systems, un dels principals proveïdors tecnològics mundials amb seu a Europa, ha estat reconeguda per les consultores tecnològiques Whitelane i Quint, com el tercer proveïdor de serveis de Cloud Públic a Espanya. Segons l'informe sobre outsourcing tecnològic, el 83% de les empreses enquestades han reconegut a la filial de serveis digitals de Deutsche Telekom com un dels grans proveïdors nacionals de serveis de Cloud Públic.

Al costat del domini de Cloud Públic, l'estudi de Whitelane i Quint destaca també el coneixement de T-Systems com a proveïdor de serveis tecnològics de Data Center i infraestructures gestionades. En aquest àmbit, les empreses enquestades la situen en les primeres posicions, al costat d'altres companyies de el sector com DXC o Accenture.

Aquest reconeixement se suma a el de la consultora Penteo, que ha nomenat a T-Systems com a principal proveïdor de Cloud a Espanya durant els últims 5 anys.

T-Systems opera actualment 65.000 sistemes en cloud per a més de 600 multinacionals a tot el món, a més de tenir professionals experts i certificats per integrar els sistemes de Cloud Pública, Privada i Híbrida dels principals proveïdors mundials com AWS, Google Cloud, o Microsoft Azure. A més, T-Systems té la seva pròpia Cloud Pública, Open Telekom Cloud, basat en les capacitats de connectivitat de el grup Deutsche Telekom, una de les operadores de telecomunicacions més important del món.

Més outsourcing tecnològic com a via d'accelerar el creixement

L'estudi realitzat per Quint també apunta que el 83% de les empreses utilitzaran els mateixos serveis d'outsourcing tecnològic o els ampliaran durant els propers dos anys. El sector farmacèutic, seguit del retail i financer són els tres que més preveuen augmentar la seva outsourcing. Entre les principals raons per augmentar la seva inversió en outsourcing tecnològic les companyies han esmentat l'augment de la flexibilitat de negoci, la millora de la qualitat de el servei o la reducció de costos.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Telamarinera , Vng, 15/11/2020 - 20:45

No se limiten a tener opinión con este artículo, busquen y lean..

#1 Sergi, Bcn , 15/11/2020 - 08:05

No había alguen de t-sistem inculpado en el procés?....