Publicitat
Monogràfics · 16 d'Abril de 2020. 20:09h.

Telefónica compra 150 tones d’equipament sanitari i desenvolupa tota la logística per a la seva entrega a Espanya

Telefónica ha rebut a última hora de la tarda d’avui la primera remesa de respiradors que ha aconseguit comprar i portar de la Xina. Es tracta d’un lot de 52 respiradors invasius, els dispositius més crítics en aquest moment en la lluita contra la Covid-19, especialment en els pacients més greus.

Aquesta remesa és la primera a arribar de les més de 150 tones d’equipament sanitari, respiradors i EPIs, que Telefónica ha aconseguit localitzar, adquirir i portar des de diferents països tot i la complexitat de la situació en aquest moment a nivell mundial. Com a dada curiosa, s’han comprat aproximadament 1,3 quilos de material sanitari per empleat de Telefónica, 114.000 en tots els països on opera la companyia.

A més del material importat, Telefónica ha comprat a proveïdors locals més de 200.000 pantalles facials, que ja estan repartint en hospitals de totes les Comunitats Autònomes.

La pròxima setmana s’espera l’arribada de mig milió de mascaretes, 210.000 ‘bussos’ de protecció per al personal de les UCIs, i prop de dos milions de guants de nitril, a més d’uns 200 nous respiradors invasius.

La companyia segueix treballant en paral·lel per aconseguir comprar a proveïdors espanyols aproximadament 300.000 kits de test, i també més EPIs i més respiradors fora d’Espanya.

Telefónica, a través de Fundación Telefónica, ha estat una de les grans companyies espanyoles en donar suport al trasllat de material sanitari amb un pressupost de 25 milions d’euros, per l’esforç logístic i de compres ha estat tan important com l’econòmic.

A més d’estar en permanent contacte amb les Administracions per a conèixer de primera mà les necessitats reals, Telefónica ha creat un equip multidisciplinari de més de 50 persones de diverses àrees (Xarxa, Legal, Comercial, Intervenció, Compres, Fundació Telefónica...) per a coordinar, localitzar, adquirir i traslladar tot el material sanitari.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat