Publicitat
Monogràfics · 25 d'Octubre de 2019. 11:04h.

Telefónica i Movilpack impulsen el transportcde teixits vius entre hospitals

Telefónica i Movilpack han impulsat el transport de teixits vius i mostres biològiques entre centres sanitaris tant d’Espanya com d’Europa amb l’aplicació de tecnologia basada en la geolocalització del mòbil que permet als membres de diferents equips estar en permanent contacte, acudir ràpidament a un lloc determinat o millorar els seus plans de rutes.

Aquest innovador sistema, personalitzat per a cada tipus d’enviament, aconsegueix que entregues crítiques amb terminis molt estrictes estiguin monitoritzades en tot moment i a més incorpora informació de la cadena de custòdia i les seves condicions (temperatura, humitat, moviments bruscos o danys).

L’app del servei GeoGestió de Telefónica, a través de la seva divisió per a B2B Telefónica Empreses, proporciona la localització en temps real sent també una eina útil per a la planificació d’activitats i rutes. D’aquest mode, Movilpack pot gestionar de forma més eficient la seva activitat, cosa que permet agilitat, immediatesa i control sobre els enviaments tan delicats que realitza.

Una ràpida resposta tant pel receptor com pel remitent de l’enviament, que en tot moment tenen informació exacta de terminis i ubicació, és crítica per a poder gestionar l’activitat. “Conèixer la posició concreta de l’enviament, buscar solucions alternatives en cas d’alguna modificació o retard d’un vol o qualsevol altre transport en què viatgi la mercaderia són vitals”, afirma Juan Pedro Yunta, CEO de Movilpack.

Yunta afegeix que “Aquesta geolocalització permet que el client estigui informat en tot moment de la situació de l’enviament i es puguin prendre decisions i buscar solucions que puguin portar a l’èxit de l’entrega del producte.”

Movilpack va néixer a Barcelona fa 40 anys com una empresa de missatgeria a l’ús, especialitzant-se durant els últims anys en transports delicats i que necessiten una major atenció en la seva custòdia. Arran d’aquesta especialització van començar a treballar amb hospitals i laboratoris fins a convertir-se en una de les empreses espanyoles referents en aquest tipus d’enviament que compta amb totes les certificacions de qualitat. La seva relació amb Telefónica i l’ús del seu servei de geolocalització li  ha servit per a multiplicar l’activitat i especialització en el transport i custòdia de productes biològics i teixits vius.

Sobre Movilpack

Movilpack ofereix solucions logístiques a empreses de diferents sectors i està especialitzada en transports complexos que requereixen una formació, especialització i certificació de qualitat específiques.

Transporten productes d’investigació mèdica, mostres d’origen biològic, productes farmacèutics i mèdics que requereixen un alt nivell de qualitat i seguretat. Compta amb un equip de professionals amb formació específica en el transport i manipulació de mercaderia biològica oferint al sector sanitari i biomèdic un servei especialitzat que assessoren i orienten sobre les condicions de l’enviament com el tipus d’embalatge i la temperatura adequada durant el transport i gestionen tota la documentació necessària per a la seva expedició, tant a nivell nacional com internacional.

Sobre Telefónica

Telefónica és una de les majors companyies de telecomunicacions del món per capitalització borsària i nombre de clients, que es recolza en una oferta integral i en la qualitat de la connectivitat que li proporcionen les millors xarxes fixes, mòbils i de banda ampla. És una empresa en creixement que ofereix una experiència diferencial, basada tant en els valors de la mateixa companyia com en el posicionament públic que defèn els interessos del client.

Present a 14 països i amb 345 milions d’accessos, Telefónica té una forta presència a Espanya, Europa, Europa i Llatinoamèrica, on concentra la major part de la seva estratègia de creixement.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat