Publicitat
Monogràfics · 29 de Novembre de 2017. 17:50h.

"Tendències tecnològiques que canviaran la nostra societat"

EL CZFB I LA FUNDACIÓN INCYDE ANTICIPEN EN UN FÒRUM DE DEBAT ELS CANVIS DISRUPTIUS DEL MÒN GLOBAL

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) juntament amb la Fundación INCYDE de les Cámaras de Comercio de España organitzaran el dilluns 4 de desembre a la LLotja de Mar de Barcelona, una jornada de debat per anticipar els canvis disruptius i emergents que ja estan marcant l’economia global i per impulsar la innovació i l’ús de les noves tecnologies per part de les petites i mitjanes empreses.
 
La jornada, anomenada “Tendencias tecnológicas que cambiarán nuestra sociedad”, finançada per fons Feder, abordarà com els avenços tecnològics estan revolucionant la generació d’activitat i de valor afegit, un debat que es durà a terme amb la participació d’investigadors, divulgadors i departaments de R+D de grans empreses i indústries líders en el mercat.
 
La jornada neix vinculada al projecte de vivers d’alta tecnologia que la Fundación INCYDE impulsa amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, per les quals es vertebren nous ecosistemes empresarials, científics i tecnològics que anticipen els canvis d’usos socials i la generació d’oportunitats de negoci.
 
 
DEBAT I ANTICIPACIÓ DE LA SOCIETAT 4.0
 
José María Lassalle, secretari d’Estat per a la Sociedad de la Información y la Agenda Digital, inaugurarà el Fòrum juntament amb el delegat especial de l’ Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Jordi Cornet, i el president de la Fundación INCYDE  i  la Cámara de Comercio de España, José Luis Bonet. La clausura de la jornada anirà a càrrec de la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat.
 
Durant la jornada tindran lloc conferències magistrals per part d’analistes internacionals com Daniel Lacalle, doctor en economia  i economista en cap de Tressis Sociedad de Valores, Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City, Jordi Martí, president de Celgene , Guillermo García-Palacios, president de la DO Jabugo i Pau Herrera de Barcelona Centre de Disseny, entre altres personalitats participants.
 
Els quatre sectors vertebrals en què es focalitzarà aquesta jornada barcelonina de tendències tecnològiques seran l'esport, com a eix transversal del desenvolupament tecnològic; la transformació digital 4.0 de l'entorn vers la quarta revolució industrial; la innovació disruptiva en la salut i la transformació tecnològica i científica en l'alimentació i la gastronomia.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat