Monogràfics · 24 de Juliol de 2019. 11:17h.

Tuents by Tuenti serà la moneda oficial de l’Unite with Tomorrowland Barcelona

Tuents by Tuenti serà de nou la moneda oficial de l’Unite with Tomorrowland Barcelona, que se celebrarà el dissabte 27 de juliol al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet. L’esdeveniment serà uns dels quatre escenaris internacionals –l’únic a Espanya– que acollirà sessions de DJs en directe i connectarà en streaming amb l’escenari principal de Bèlgica, on tindrà lloc el festival de música electrònica més popular del món: Tomorrowland.

Els assistents al festival podran utilitzar els seus Tuents per adquirir menjar i beguda al recinte de l’esdeveniment. A més, tindran beneficis extres després del festival, ja que els Tuents podran canviar-se per a aconseguir descomptes directes en marques col·laboradores: Just Eat, Uber, Ticketea by Eventbrite, Undërwood, Edreams i Rebellion Pay.

Els clients de contracte de Tuenti tindran un benefici addicional: per cada Tuent, a part del descompte directe en les marques esmentades, tindran una participació per a guanyar entrades dobles per a altres festivals els quals Tuenti estigui present. Aquest benefici extra forma part del programa d’avantatges només per a clients que ha posat en marxa l’operador recentment sota el lema “Amb Tuenti Sumes”, que els ofereix avantatges exclusius com millores en la tarifa per antiguitat. El procés per a poder beneficar-se del programa és digital, sent fidel a l’esperit de la companyia, i es realitza accedint a www.tuenti.es/tuents per a introduir els codis impresos en els seus Tuents físics o polsera.

La companyia de fibra i mòbil Tuenti segueix apostant pels festivals de música com territori per fiançar  el seu posicionament com a marca i mostra d’això és que Tuents by Tuenti serà la moneda oficial en un total de 27 festivals: Viña Rock (Albacete), Warm Up Estrella de Levante (Murcia), Love the Tuenti's Festival (Madrid), Interestelar (Sevilla), Tomavistas (Madrid), Les Arts (València), Paraíso (Madrid), A Summer Story (Madrid), O Son Do Camiño (Santiago), Download Festival (Madrid), Resurrection Fest (Lugo), Barcelona Beach Festival, Low Festival (Benidorm), Unite with Tomorrowland Barcelona, Arenal Sound (Castellón), Tsunami (Gijón), Medusa (Cullera), Sonorama Ribera (Burgos), Gigante (Guadalajara), DCODE (Madrid), Love the Tuenti's – València, Granada Sound, Caudal Fest, Madrid Salvaje, BIME Pro i Live (Bilbao) i Oro Viejo (Madrid).

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat