Publicitat
Monogràfics · 18 de Juliol de 2019. 11:29h.

Wayra reuneix a Barcelona a cent inversors amb una cartera de més de 2.000 milions d’euros

Barcelona acull durant dos dies la nova edició del Wayra Investor Days, una trobada que atreu a la ciutat a 100 inversors amb una cartera de més de 2.000 milions d’euros. Aquesta iniciativa representa una oportunitat de connectar l’ecosistema d’inversió nacional amb fons internacionals. A la vegada, per a les startups de Wayra, el hub d’innovació oberta de Telefónica, és una oportunitat de captar inversió, escalar en l’àmbit internacional i connectar amb els millors fons.

Un total de 18 startups de Wayra de Realitat Virtual, Internet de les Coses, Big Data, Intel·ligència Artificial, vídeo, connectivitat i ciberseguretat, presenten avui els seus projectes davant d’una selecció de fons, nacionals i internacionals, com Elaia Partners (França), Point Nine Capital (Alemanya), Plus 8 Equity Partners (Estats Units), Semapa (Portugal), Notion Capital (Regne Unit) i Banc Sabadell (Espanya).

“Aquestes jornades reflecteixen l’aposta de Wayra per convertir en startups madures i tecnològiques, amb un pla de negoci clar, que encaixin amb els projectes estratègics de Telefónica”, destaca Andrés Saborido, director de Wayra Espanya.

“En aquesta nova edició del Wayra Investor Days no només ens hem centrat a connectar les startups del portfoli de Wayra amb més de 100 inversors nacionals i internacionals, sinó que també hem volgut oferir als inversors l’oportunitat de compartir dealflow i estratègies de conversió”, explica Julian Vinué, director de Wayra Barcelona.

“Elaia s’ha convertit en un inversor molt actiu a l’ecosistema emprenedor espanyol. Per a nosaltres, Wayra Investor Days és una gran oportunitat per a descobrir noves startups innovadores i d’invertir conjuntament a empreses d’èxit, com ja vam fer en el passat amb Wayra en el cas de Marfeel”, assegura Pauline Roux, partner a Elaia Partners.

Entre les startups participants figuren Booklyng, Made of Genes, Citibeats, Bia Power,  Engidi, DataGran, Broomx, Teltoo, Clevernet, SmartIoTlabs, HDiv, YBVR, MySphera, IUrban, Quadminds, Ludus, Cognicor i Genially.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat