Publicitat

SONOTONE

Després del seu primer disc Retallable (PICAP 2004), Baetúria ens presenta el seu segon treball sota el nom de Sonotone (PICAP 2008), un disc gravat als estudis Bitsudi del barri Barcelona de Gràcia i produït per Xavier Batllés, productor i músic reconegut de l’escena musical del país.

En aquest disc el grup del Vendrell fa un pas endavant en la seva música i ens ensenya un ventall de sonoritats noves respecte l’anterior treball degut, en part, als cavis de formació que ha sofert el grup en aquest període i la recerca incansable per trobar noves maneres de fer i sonar, això sí, sense perdre el so més genuí de la banda. Els seguidors del grup vendrellenc, no només es trobaran canvis a nivell musical, en les seves lletres Baetúria aparta la seva proposta vitalista i moral, per una visió més mundana i propera als problemes del dia a dia.

Sonotone pretén ser un instrument d’ajuda a tots els oients per acostar-los a la música del grup, música d’un taronja que es dilueix en fluids transparents i carregats de realitat i dubte existencial.

Com a primer single presentem Telephone

Baetúria

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat