Publicitat

KCOR D ROCK

Després de tants anys amb Sangtraït la que vas ser la seva emblemàtica guitarra la Lupe Villar ha donat forma al seu primer disc amb solitari. Més aviat podríem parlar del seu primer projecte en solitari, ja que aquest disc és molt més que un grapat de cançons agrupades sota un mateix títol.

Són anys de treballar sota la bandera del millor rock, dels millors discos, de les millors influències, i la Lupe Villar en un homenatge absolutament sincer per la seva part fa un recorregut per la història del rock des dels inicis fins l´ actualitat i ens oferieix 13 fabuloses versions . Es per això que parlem de projecte . Aquest treball ha sigue dirigit i coordinat per la mateixa Lupe a més aportar la força de la seva guitarra.

Aquest disc que rep el nom de KCOR D ROCK ha tingut les col·laboracions d´ una jove banda del país sucessora dels millors Sangtraït, Dragonslayer que per aquest projecte apareixen sota el pseudònim de XII. AMC, amb un cantant que farà les delícies dels seguidors de la que va ser una de les millors bandes de rock del país. A part podem trobar inestimables aportacions de músics tan emblemàtics com en Papa Juls (Sangtraït), Martín Rodríguez (Sangtraït) o Víctor Estévez (OT)i amb arranjaments del mestre Jordi Armengol.


A KCOR D ROCK ens trobarem versions de Van Halen, AC/DC, Metallica, Linkin Park, Deep Purple o Queen..

Com a single de presentació el tall nº 3 una versió dels millors Van Halen i que rep per nom “No puc deixar d´ estimar-te”. Una versió que agrupa els principals elements d´ aquest disc, força, solvència, credibilitat i contundència.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ernest, Castellar del Vallès, 16/01/2009 - 16:02

Podeu imprimir la invitació pel concert presentació del dia 02/02/2009 a la Sala Luz de Gas en el següent enllaç: http://www.picap.com/armari/picap:picap/2/invitacio_concert_lupe.pdf

#1 Ramon Ramos, Barcelona, 11/06/2008 - 22:18

Joanju Bosk, ex-Aspid i Ramon Ramos, actualment als Qumran i els Veneno Añejo, també hem participat posant les nostres veus en uns quants temes. Que conste en acta ;-)
Una abraçada, companys!
www.myspace.com/qumran2007